Jump to content

Mutasd az orrod, megmondom ki vagy! II.rész

2015. 08. 11. 12:30

„A szem a lélek tükre”, tartja a mondás, és ez igaz az orra is abban az értelemben, hogy sokat enged következtetni az ember személyiségére. Legalábbis egyes felvetések szerint.

Görbe orr: Tudatos, célorientált személyiség. Kommunikatív, kiváló üzleti érzékkel rendelkezik, néha azonban hajlamos túlvállalni magát, munkáját mindig előtérbe helyezi, a „könnyen jött könnyen megy” elv alapján gyakran elszórja, amiért megdolgozott. Könnyen tud pénzt keresni, mindig igyekszik észérvekkel meggyőzni a társait. Logikus gondolkodású, vezető típus. Problémát jelenthet azonban, ha hatalmába keríti az önzőség.

Felfele ívelő orr: Viselője szereti az életet, hedonista, szeret jókat enni és inni, jellemző rá a falánkság, szexualitás, imád a középpontban lenni, szereti, ha mások elismerik, hajlamos gyorsan dönteni anélkül,hogy mérlegelné a következményeket, a jelenben él, nem szereti, ha korlátozzák a céljai elérésében, nem tűri az ellentmondást.

Lefele görbülő orr: Jellemzően agilis, szeret gondolkodni, jó érzéke van a pénzügyekhez, aktív, céltudatos és kitartó. Tud takarékoskodni, értékeli a megszerzett javait, néha túlzottan zsugori, amiért keményen megdolgozott, azt nem szórja el. Munkamániás, igazi főnök típus. Szereti maga körül a rendet, a szabályokat. Értékrendje mindennél fontosabb neki, igyekszik eszerint élni.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(Kép: extremetech.com
)