Jump to content

5 randi tipp, ami garantált sikert hoz

2018. 11. 23. 15:05

Randevúzni mindenki szeret. Szórakoztató, izgalmas, intim, egészen felcsigázza az embert. Egy jó randevú azonban sok mindenen múlik, leginkább azon, hogy mi hogy készülünk fel rá!

A randevúzási szokások természetesen különfélék lehetnek, de pár dolog mind két nem esetében azonos. Egy felmérés szerint öt aranyszabály van, amit érdemes betartani, ha kellemes randit, és jó első benyomást kívánunk tenni.

Először is legyünk nyitottak az újdonságokra. Ne zárkózzunk el a partner érdeklődési körétől, felfogásától, véleményeitől, csak azért mert mi nem feltétlenül értünk vele egyet. Sőt, utóbbi még jót is tehet, mert ráirányíthatja a figyelmet olyan dolgokra, amik felett esetleg korábban elsiklottunk.

A legfontosabb mindközül azonban az, hogy NE „googl-zunk” rá a leendő randi partnerre. Egyszerűen csak ne. Ha van akkora szerencsénk, hogy nem a szociális hálóból halásztuk ki, akkor legalább addig hagyjuk meg a hiú ábrándokat, amíg az első találka megtörtént.

Sokan már az első randin valamiért kötelezőnek érzik azt, hogy a múltjukról, volt párkapcsolatukról beszéljenek. Na ez totál felesleges. Senki sem kíváncsi arra az első randin, hogy az ex milyen volt…

Fontos, hogy őszinték legyünk, mivel ha az első találka alkalmával az igazi önmagunkat adjuk, és tényleg, kendőzetlenül, csak nyerhetünk. Hiszen, ha utána a delikvens új randit kér, nyert ügyünk van, ha pedig nem, akkor is, mert abban az esetben megkíméltük magunkat egy hazugságokra és elfojtásokra épülő kapcsolattól.

Lényeges, hogy az ember egy kicsit titokzatos tudjon maradni, hogy a másik még többet akarjon belőle megismerni.

 

 

(Forrás: biokalauz.co.hu | Kép: pixabay.com)