Jump to content

A macskatulajok keresztje

2020. 08. 26. 16:05

Ha allergiás vagy és főképp akkor, ha nem akarod, hogy megcsaljanak. Az egyik legnagyobb megcsalásra épülő online társkereső érdekes kutatást végzett.

Az IllicitEncounters.com, házasoknak készült társkereső oldal összegezte a felhasználói adatokat, és közzé tett néhány érdekes összefüggést, például azt, hogy a madarat tolláról, ember barátjáról mondás úgy is igaz, hogy embert háziállatáról. A kutatás szerint ugyanis a kis kedvenced elárulja, mennyire vagy hűséges.

A kutyát évszázadok óta a hűség mintaképeként szokták emlegetni. Az IllicitEncounters.com is alátámasztja ezt némelyes, mert a felhasználók adatai arra engednek következtetni, hogy a hűtlenkedők csupán 10 százaléka tart kutyát, míg a macskások sokkal többen vannak. A szeretőkereső online oldal arra is kitért, hogy a felhasználók közel egynegyedének van macskája, míg 16 százalékuk halat tart a szőrös állatkák helyett. Tehát a háziállat típusára vonatkozó kérdésre adott válaszalmaz arra engedte következtetetni a vizsgálódókat, hogy a macskások sokkal inkább hajlamosabbak a félrelépésre, mint a kutyások.

A macskákat alapvetően önkényes, érdek állatoknak tekintik, míg a kutyákat hűséges, kitartó társként. A kutyatartók egyébként boldogabbak, egészségesebbek és hűségesebbek párkapcsolataikban, míg a macskások ahhoz húznak, aki az adott helyzetben jobban megfelel, kényelmesebb lehetőségeket biztosít számára.

Tehát, mielőtt párkapcsoltra adod a fejed, jól néz meg milyen állat várja otthon, persze ez szeretőkereső oldal kutatásán alapszik, szóval, talán nem kell annyira mellre szívni, ha a párodnak van macskája…

(Forrás: biokalauz.co.hu | Kép: pixabay.com)