Jump to content

Aranykolloid

2014. 08. 31. 09:00

A természetben a kolloidok számos helyen előfordulnak, például a legtöbb testnedv is kolloid állapotú. Ezekről a részecskékről tudni kell, hogy nagyobbak mint a molekulák, de elég kicsik ahhoz, hogy egy idegen közegben lehetővé tegyék a részecskelebegést.

Az aranykolloid egy természetes ásványokat tartalmazó étrend kiegészítő. Megannyi panaszra, betegségre használható.
Az ízületi és izomfájdalmakat a testünkben jelentkező vízhiány okozza. Az aranykolloid részecskék áthatolva a sejthártyán magukhoz vonzzák a vizet és a szervezetünkben áramolva leteszik ott, ahol a vízre szükségünk van. Ezen felül alkalmas a stressz hatás csökkentésére, javítja az agyműködést, serkenti az idegrendszert. Javítja a közérzetet megszüntetve ezzel a depresszió és a levertség érzését.
A szívre is pozitív hatással van, hiszen szabályozza a szívritmust, optimalizálja a testhőmérsékletet és javítja a vérkeringést. Napjainkban már a rákbetegségek kezelésében is szerepet játszik a kolloid.
Az ezüst-és aranykolloid kombinálásával erősíthetjük immunrendszerünket, viszont fontos tudni, hogy a két kolloid alkalmazása közben fél órának minimum el kell telni ahhoz hogy maximális eredményt érjünk el.
Az ősi Egyiptomban már 5000 évvel ezelőtt is fogyasztottak aranyat testi, mentális és lelki megtisztulás céljából.

(A kép forrása: http://sunpower-holding.hu/)