Jump to content

Súlyfelesleg kordában tartás okoszeszközzel?

2019. 12. 04. 12:45

Ebben ma már sokféle eszköz és program segíthet, amelyek a megfelelő étkezéshez is adnak tanácsokat.

Levl

A Lumenhez hasonlóan ez a készülék is a légzéselemzés alapján működik. Így ellátja a felhasználót azokkal az információkkal, melyeknek köszönhetően valós időben hozhat döntést az étkezésére és az edzéstervére vonatkozóan.

Ezzel elkerülheti a szervezete számára nem megfelelő ételek fogyasztását, és tervszerű, kiegyensúlyozottabb életmódot folytathat. Vagyis szó szerint egyetlen levegővel átláthatja a zsírégetés folyamatát az okostelefonjára érkező adatoknak köszönhetően.

A termék a kapcsolódó kiegészítőkkel együtt a gyártó honlapjáról rendelhető meg. 

ShapeScale 3D okosmérleg

A testtömeg mérésén túl a mérleg képes figyelemmel kísérni tulajdonosa „fittségi állapotát”, aki a készülékre lépve azonnal láthatja zsírégetési és izomgyarapodási mutatóit is.

Az eszközhöz egy platform és egy szkennelő modul is tartozik. Utóbbi 3D-s képet küld az elemzésről a felhasználó mobiljára, hogy könnyedén nyomon követhetők legyenek a változások. Ez pedig komoly ösztönző erővel bírhat. A mérleget 499 dolláros áron lehet megrendelni.

Skulpt testzsírmérő

A testzsír százalékos arányának szkennelésen alapuló mérésén túl a készülék a megfelelő zsírégetéshez szükséges, személyre szabott edzéstervvel is szolgál. A test adott részén felhalmozódó zsírt 24 különféle izomkategóriával kapcsolja össze. Képes továbbá az izmok „relatív erősségének” mérésére, valamint a 24 „terület” izomminőségét is azonosítja. A felhasználó minden adatot megtekinthet az okostelefonján. A Skulpt 99 dolláros áron kapható.

SCiO molekuláris szenzor

Az eszköz egyfajta „hatodik érzékként” funkcionál. Képes ugyanis beolvasni a különféle anyagok kémiai összetételét, amit aztán a felhasználó ujjlenyomat alapján történő azonosítás révén ellenőrizhet a telefonján. Így láthatja, mennyi zsírt tartalmaz például az adott salátaöntet, vagy hogy mennyi cukor van az elfogyasztani szándékozott gyümölcsben - írja az iotzona.hu.

 

(Forrás: biokalauz.co.hu;iotzona.hu | Kép: pixabay.com)