Jump to content

Búcsút inthetünk az odaégett pirítósnak

2021. 02. 24. 19:42

Van, aki megvajazza, van, aki lekapargatja a felületét, és akad, aki egyszerűen kidobja a feketére sült szeleteket, az élmény viszont ilyenkor mindenképpen odavész.

A sokak számára ismerős problémára kínál megoldást a Revolution Cooking cég R180 2-Slice High Speed Smart Toaster elnevezésű készüléke.

Az első érintőképernyős okoskenyérpirítóként hirdetett eszköz gyémánt alakú fűtőszálai az eddig megszokott idő töredéke alatt készítik el a tökéletesnek ígért szeletet. A készülék extra széles nyílásai lehetővé teszik, hogy a kenyérszelet mellett akár bagelt, gofrit, péksüteményt vagy angol muffint lehessen benne pirítani.

Az energiatakarékos készülék érintőképernyőjén bejelölhető ki a péksütemény típusa, valamint hogy friss, fagyasztott, illetve újramelegítendő szelettel van-e dolga. Ezután hét lehetőségből kiválasztható a kívánt pirítási szint és ropogósság.

Az R180 készülék visszaszámlálót is kapott. A kenyérpirító személyre szóló beállításai elmenthetők és a képernyő tartalma is személyre szabható - írja az iotzona.hu.

(Forrás: biokalauz.co.hu;iotzona.hu | Kép: pixabay.com)