Nem minden a balzsam a sampon és a hajpakolás. Bizony néhány kedvelt és finom élelmiszer nagyobb csodát tesz, mint a fent említett három dolog együtt. Tudod mi kell a hajadnak?
Amerikai kutatók kifejlesztettek egy mesterséges intelligenciát, amely az ételről készült fotó tanulmányozásával megmondja, milyen alapanyagokat használtak fel készítéséhez.
Épp ezért nagyon vigyázz rájuk, mert a káros sugarak észrevétlenül teszik tönkre mindkettőt.
A tengeri halak fajtáit tekintve széles választék áll a fogyasztó rendelkezésére. Vegyük szemügyre a leginkább ismerteket! Ezek a lazac, tonhal, szardínia, makréla, tőkehal és a hekk.
Védjegyek, szimbólumok, képek nélkül érkezik az első adag, ami már a boltok polcain van.
A dús, egészséges haj szexiséget, magabiztosságot sugároz, mégis hajlamosak vagyunk arra, hogy az ehhez szükséges legalapvetőbb dolgokat megvonjuk tőle. A balzsam és a speciális sampon édeskevés, ha a hajszálak számára
Egy amerikai adatokon alapuló kutatás szerint az egészségesen élők ötvenéves korukban statisztikailag hét évvel hosszabb életre számíthatnak, mint a lakosság átlaga.
Hazánkban elérhető és ismert édesvízi halfajták: ponty, afrikai harcsa, süllő (a nagyobb pédányok neve fogas), busa és pisztráng. Bátran válogassunk közülük, mert fontosak a szervet számára!
Az édesvízi hím halak egyötöde transznemű a szennyvizekbe került vegyi anyagokban, köztük a fogamzásgátlókban lévő hatóanyagok miatt - derült ki egy brit tanulmányból.
A házi hajpakolások, a csodatévőnek feltüntetett samponok és balzsamok vajon tényleg olyan hatékonyak, mint amilyennek állítják? Netán a tökéletes haj titka sokkal inkább az apró kapszulákban rejlik?
Örök vita, ami még mindig megosztja az egészséges és dús hajra vágyó nőket és férfiakat egyaránt. Millió és egy hajpakolás kínál azonnal hatást és gyógymódot a problémákra, ahogy a gyors
A hajvesztés igazi mumus: rettegünk tőle, ám ahelyett, hogy szembe fordulnánk a problémával, inkább csak rejtegetjük. Pedig a hajhullás legyakoribb okai egy kis odafigyeléssel könnyedén megszüntethetők.