A három legkevésbé ismert hatása.
Azzal, hogy kávé helyett valami érdemleges szilárd tápanyagot viszünk a szervezetünkbe ébredés után, már sokat tettünk magunkért. Viszont, a hangsúly az érdemlegesen van, mert az sem mindegy, hogy mi kerül
Talán nem is gondolnánk, hogy mivel tudunk ártani magunknak az étkezések alatt, miközben azt hisszük, hogy jól táplálkozunk. Íme, az öt leggyakoribb hiba.
A közelgő ünnep örömére összegyűjtöttük azokat a néphiedelmeket, melyek az idő múlásával feledésbe merültek.
Kávé, cukor, energiaital? Felejtsd el a szervezetkárosító vackokat, és keresd a napi kicsattanó lendületet inkább a reggelidben, az ebédedben vagy épp az uzsonnádban.
Az éves hazai sonkatermelés harmada húsvétkor fogy el: a sonkafogyasztás hagyománya az ünnepen egyre inkább kiterjed a pulykára, amelynek húsa könnyed, egészséges választás a nagy lakomák idején. Mire figyeljünk az
Néhány kávézókban és boltokban kapható áfonyás muffinnak jóval nagyobb a cukortartalma, mint a felnőtteknek ajánlott napi cukormennyiség - derítette ki egy Nagy-Britanniában végzett kutatás.
A kísérletet a Cornell Egyetem laboratóriumában végezték. A kutatók szerint ez az eredmény új irányt adhat a túlsúly kezelésének.
Léteznek a nullkalóriás harapnivalók és azok, amelyek kifejezetten serkentik és beindítják a zsírégetést, mert olyan anyagokat tartalmaznak. Ezek a mínuszkalóriás ételek, amelyekből alább féltucatnyit sorakoztatuk fel, hogy legyen miből válogatnod!
A magyar müzlióriás, a Cerbona befektet portfóliócégünkbe, a mindenmentes fehérjeporokat és -szeleteket gyártó Absorice-ba. Így szeptembertől már az Absobar nevű cukormentes fehérjeszeleteket is meg lehet majd találni a polcokon a
Persze a pörkölt és a gulyás elképzelhetetlen nélküle. De tudjuk-e, hogy valójában milyen jótékony hatása van a szervezetünkre az egyik leggyakrabban használt nagy tápértékű fűszernövénynek?
Mielőtt elhúznánk a szánkat, és kizárólag gyeremekkorunk napközis élményeire alapozva mondanánk zsigeri nemet a kelkáposztára, barátkozzunk meg más gondolattal is. Miszerint a kelkáposzta egy roppant értékes főzeléknövény, remek csonterősítő például.