Egyre feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, és ezt bizony már az otthon óvó falai közt is igencsak érezni lehet. A panellakások teraszán lassan tojást lehet sütni, de a beltéri hő sem kíméli az embert. Tippek a ventilátoron túl, hűsölést hozó praktikákkal.
Budapest-Szentendre-Leányfalu-Dunabogdány-Visegrád-Dömös-Esztergom, két keréken, csodálatos látványvilággal körülvéve. Kell ennél több egy hétvégére?
Két évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, a 300 millió forintos, tisztán hazai finanszírozású fejlesztés eredményeként létrejövő, első hazai biosör. Mi történt azóta? Naná, hogy igazi kuriózummá vált!
Minden évben egyre többek szeme lesz véres, folyik és viszket az orra, tüsszög. Bizony, nem kellemes a pollenallergiások élete, amikor beindul a szezon.
Napjainkban egyre többen váltanak négy kerékről a lábmeghajtású két kerékre. A költségkímélő közlekedési mód a pénztárca tartalma mellett, a szervezetre is hihetetlenül jó hatással van, nem csak a combizmokat, hanem a hasizmokat is edzésben tartja, na meg feszes kereket formál.
Kánikula, távoli cukrászda, és csitíthatatlan édesség hiány? Itt a megoldás!
A biotermékek nem csak attól válnak „biová”, hogy nem tartalmaznak adalékanyagot és tartósítószert. A minősítés elérése ennél komplikáltabb, akárcsak a biotej és hagyományos tej közti eltérés mibenléte.
Cukortéren mindig heves indulatok törnek elő az (önjelölt) szakértőkből. Van, aki a cukoralkoholok csoportjába tartozó xilitre, míg más a nádcukorra esküszik. De valóban számottevő különbség lenne köztük?
Egyre többeket érint a száraz, töredezett haj problémája, viszont egy kisebb vagyont is elkérhetnek a regenerálódást ígérő kencékért, pakolásokért, amelyek hatékonyságára nincs garancia. Érdemes helyettük kipróbálni pár otthoni hajápolási tippet, amit pár száz forintból ki lehet hozni.
A boltok polcain sorakozó oxigéntartalmú víz és hagyományos ásványvíz elfogyasztása után az ember nem érez számottevő különbséget, leszámítva a pénztárcája tartalmát. De vajon a szervezet sejtszinten jobban jár, ha oxigénnel dúsított vizet kap?
Egy jó kovi ubi a gasztronómiai élményen túl kifejezetten jó, egészségmegőrző tulajdonsággal rendelkezik. Sokan nem tudják, pedig elsődleges forrása a „jó baktériumoknak” és a víznek.
Sokan nem is gondolnák, hogy az apró rutinos tevékenységek is hozzájárulnak a szem alatti sötét karikák kialakulásához. Íme, a leggyakoribb okok.