Szerkesztőség
2015.07.29.
Két évvel ezelőtt nyílt meg Budapest és Közép-Európa első nyers vegán étterme Pesten, a Garibaldi utcában. A térségileg is egyedülálló vendéglátóegység Raw Vegan, vagyis Nyers Vegán ételeket készít, egészséges alapanyagokból. Tévedés ne essék, egy jó székelykáposztát is ehetünk, csak vegán módra.
Szerkesztőség
2015.07.29.
A Kiosk Terasz jóvoltából kaptunk néhány bennfentes koktél- és limonádéreceptet, amit mindenképp ki kell próbálni, az ízlelőbimbói legnagyobb örömére! Folytatás következik!
Szerkesztőség
2015.07.28.
A Kiosk Terasz jóvoltából kaptunk néhány titkos, bennfentes koktél- és limonádéreceptet, amit mindenképp ki kell próbálni, az ízlelőbimbói legnagyobb örömére!
Szerkesztőség
2015.07.27.
A mostanában divatossá vált „My Bottle” feliratú üvegek ott díszelegnek az edzőteremben a fitness gépek mellett, a kolléga íróasztalán, és kikacsintanak az MK fémjelzéssel ellátott táskákból is. De mi a valós haszna a lassan sznobizmussal egyenértékű műanyag üvegnek?
Szerkesztőség
2015.07.26.
Laktató és finom. Elkészítése nincs több egy óránál, kezdő szakácsokon sem foghat ki. Vasárnapi ebédnek, vacsinak kiváló!
Szerkesztőség
2015.07.24.
A főzet elsősorban az epe és májbántalmakban szenvedőknek segít a gyógyulásban, de fogyasztásával az idegrendszer kiegyensúlyozott működésért is sokat tehetünk.
Szerkesztőség
2015.07.19.
Kánikula, távoli cukrászda, és csitíthatatlan édesség hiány? Itt a megoldás!
Szerkesztőség
2015.07.17.
Cukortéren mindig heves indulatok törnek elő az (önjelölt) szakértőkből. Van, aki a cukoralkoholok csoportjába tartozó xilitre, míg más a nádcukorra esküszik. De valóban számottevő különbség lenne köztük?
Szerkesztőség
2015.07.15.
A boltok polcain sorakozó oxigéntartalmú víz és hagyományos ásványvíz elfogyasztása után az ember nem érez számottevő különbséget, leszámítva a pénztárcája tartalmát. De vajon a szervezet sejtszinten jobban jár, ha oxigénnel dúsított vizet kap?
Szerkesztőség
2015.07.15.
Egy jó kovi ubi a gasztronómiai élményen túl kifejezetten jó, egészségmegőrző tulajdonsággal rendelkezik. Sokan nem tudják, pedig elsődleges forrása a „jó baktériumoknak” és a víznek.
Szerkesztőség
2015.07.12.
A xilit más néven nyírfacukor, szigorúan véve nem cukor és nem is sorolható a szacharidok közé. A cukoralkoholok csoportjába tartozik, és a klasszikus cukor helyettesítésére szokták használni, mert pótolja kiváltja azt, viszont nem vált ki akkora inzulinreakciót.
Szerkesztőség
2015.07.12.
Kevés hozzávaló, látványos tálalás, és finom végeredmény jellemzi a saját készítésű, DIY kategóriába is nyugodt szívvel sorolható csoki mixtúrát.