Szerkesztőség
2015.12.12.
Vannak olyan általános érvényű téveszmék, melyek az évek múlásával egyre jobban beágyazódtak a köztudatba. Ilyen tévhit például, hogy a banán a leginkább hizlaló gyümölcs, vagy az, hogy a szilva, valamint és barack hasmenést okoz. Most lehull a lepel az igazságról!
Szerkesztőség
2015.12.04.
Napjainkban egyre többen szenvednek elalvási nehézségekben, álmatlanságban és az éjszakai felébredési is gyakori. A megoldás azonban nem az altatók közt keresendő, hanem a konyhában. Próbáld ki, és ne nyúlj azonnal a gyógyszer után!
Szerkesztőség
2015.12.04.
Ahány gabona, annyi féle liszt, csak tudjon az ember eligazodni a típusok és fajták között! Ha szeretnél jobban tájékozódni a lisztek világában, alább részletesen bemutatjuk, miben különbözik a fehér őrlemény tucatnyi fajtája.
Szerkesztőség
2015.12.03.
Ahány gabona, annyi féle liszt, csak tudjon az ember eligazodni a típusok és fajták között! Ha szeretnél jobban tájékozódni a lisztek világában, alább részletesen bemutatjuk, miben különbözik a fehér őrlemény tucatnyi fajtája.
Szerkesztőség
2015.12.01.
Ahány gabona, annyi féle liszt, csak tudjon az ember eligazodni a típusok és fajták között! Ha szeretnél jobban tájékozódni a lisztek világában, alább részletesen bemutatjuk, miben különbözik a fehér őrlemény tucatnyi fajtája.
Szerkesztőség
2015.11.20.
A kókuszvíz gazdag vitaminokban és tápanyagokban, hozzájárul a szervezet egészségének megőrzéséhez. Sokan nem tudják, de rendszeres fogyasztásával két tucat betegség megelőzhető, illetve a sportteljesítmény is fokozható.
Szerkesztőség
2015.11.18.
A mazsolában található rostok és tápanyagok természetes védőpajzsként óvják a szervezetet a káros behatásokkal szemben. Serkentik a máj működését, csökkentik a szervezet savasságát, egyszóval mindenhol képesek jótékony hatásukat kifejteni.
Szerkesztőség
2015.11.01.
A csipkebogyó magas vitamin tartalmának, és antioxidáns hatásának köszönhetően egészségünk őre. Nem csak a mindennapokhoz ad lendületet, hanem segít a stressz legyőzésében is.
Szerkesztőség
2015.10.30.
A táplálkozástudományi szakember hangsúlyozta, az egészséges étrend alapjai a teljes kiőrlésű gabonafélék, a zöldségek, a gyümölcsök, a tej, a tejtermékek kellenek, hogy legyenek, a húsok és húskészítmények ebbe nem tartoznak bele
Szerkesztőség
2015.10.29.
Kár lenne kihagyni az ősz kedvenc levesét, a sütőtök krémlevest, ami nem csak finom de nagyon egészséges is!
Szerkesztőség
2015.10.28.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rákkutató intézetének hétfőn nyilvánosságra hozott tanulmányából az derült ki, hogy a hústermékek fogyasztása rákkeltő és "valószínűleg" a vörös húsé is.
Szerkesztőség
2015.10.08.
A Harvard kutatása szerint a zöldségek közt is előfordulnak olyanok, melyek a közhiedelemmel ellentétben igenis gyarapítják az ember zsírállományát. Néhány napi szintű fogyasztási cikk is felkerült a listára, melyek eddig semlegesnek számítottak kalóriatartalmuk alapján.