Szerkesztőség
2015.10.28.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rákkutató intézetének hétfőn nyilvánosságra hozott tanulmányából az derült ki, hogy a hústermékek fogyasztása rákkeltő és "valószínűleg" a vörös húsé is.
Szerkesztőség
2015.10.08.
A Harvard kutatása szerint a zöldségek közt is előfordulnak olyanok, melyek a közhiedelemmel ellentétben igenis gyarapítják az ember zsírállományát. Néhány napi szintű fogyasztási cikk is felkerült a listára, melyek eddig semlegesnek számítottak kalóriatartalmuk alapján.
Szerkesztőség
2015.10.05.
Az őszi időszakban is meg kell őriznünk a szervezet ellenálló képességét, ehhez pedig...
Szerkesztőség
2015.10.04.
A fokhagyma mind a gasztronómia, mind pedig a népi gyógyászat közkedvelt alapanyaga, ennek...
Szerkesztőség
2015.10.01.
Az őszi szezonnak hála feltankolhatunk az egyik legegészségesebb gyümölcsből, ami természetes...
Szerkesztőség
2015.09.24.
A csokoládékészítés fortélyait könnyen el lehet sajátítani, csupán egy kis idő és néhány...
Szerkesztőség
2015.09.20.
Napi egy alma elfogyasztásával sokat tehetünk szervezetünk kiegyensúlyozott működéséért. A...
Szerkesztőség
2015.09.09.
A Dél-Amerikából származó zöldség válfajaiból egy komplett szivárványt is össze lehetne rakni, hiszen annyi színváltozatban létezik, hogy az már megdöbbentő! Az sem mellőzendő tény, hogy nem génmanipulált, így az egyik legalkalmasabb termesztendő bionövény.
Szerkesztőség
2015.09.08.
Az évszak kedvenc gyümölcse földig húzva a fák ágát csak arra vár, hogy elfogyasszuk. Befőttként, sütibe, vagy nyersen egyaránt képes kifejteni jótékony, egészségmegőrző hatását.
Szerkesztőség
2015.09.07.
A nem mindennapi fogás a garantáltan feldobja még a komor hétfőt is. Ebédre, vacsorára is kiváló választás, sőt fogyókúrás étrendbe is illeszthető.
Szerkesztőség
2015.09.01.
A nyírfanedv messze földön híres gyógyhatásáról, és a benne található ezernyi ásvány anyagról, vitaminról, aminosavról, proteinről, növényi vegyületről, melyek egytől egyig alapvető szükségletei a szervezetnek.
Szerkesztőség
2015.08.31.
Sokféleségét bizonyítja, hogy már a nagy földrajzi felfedezések korától kezdve használják láz, gyulladás, emésztési zavarok, gyomorbaj gyógyítására, valamint fájdalomcsillapítására. Gyógyításban vállat szerepe napjainkra még fontosabbá vált, a természetes kúrák alapköve lett.