Szerkesztőség
2015.03.14.
Tökéletes szeszes bűnbeesés. Ha hétvégére nincs ötlete, mit is készítsen az édesszájú családnak, vagy épp magának, akkor itt a megoldás!
Szerkesztőség
2015.03.12.
A májregeneráló ételek természetes gyógymódot jelentenek a megfáradt szervre. A vitamin-és szénhidrát gazdag étrendet azonban még hatékonyabbá lehet tenni, a természet gyógyszertárából származó (gyógy)növényekkel. Íme a folytatása a hosszú listának!
Szerkesztőség
2015.03.11.
Az édesburgonya mindamellett, hogy igazi csemege számos élettani hatással bír. Sokan mégis mellőzik felhasználását, idegenkednek tőle, pedig ha az ember egyszer belekóstol, utána a hagyományos kolompér már smafu.
Szerkesztőség
2015.03.10.
A máj nyugodtan versenybe szállhat az év dolgozója címért a többi létfontosságú szervvel, ugyanis nélküle, gyakorlatilag halálra lenne ítélve a szervezet. Épp ezért, elengedhetetlen, hogy folytonos regenerálásával, elősegítsük és fokozzuk működését!
Szerkesztőség
2015.03.09.
A tavasz közeledtével érdemes rebarbarát fogyasztani, ugyanis azon zöldségek közé tartozik, mely fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, így teljes mértékben képes felkészíteni a szervezetet a tavaszi „átállásra”.
Szerkesztőség
2015.03.09.
Voltak azok az idők, amikor a Dr. Peppert írtak fel, Xanax vagy Frontin helyett. Ám mára ezek különös gyógyhatásai feledésbe merültek. Kíváncsi mire írtak Coca-Colat-t vagy épp 7Up-ot?
Szerkesztőség
2015.03.07.
Az igazi sajtmártás arányait eltalálni nem egyszerű, ám ezzel a remek recepttel, hamar a mártások koronázatlan királyává válhat!
Szerkesztőség
2015.03.06.
Információszerzés gyanánt, érdekes lehet áttekinteni a lista másik felét is, hogy mi minden egészségtelen, és kétes eredetű ételt sóznának az európaiak nyakára, ha nem lennének felügyelő szervezetek, és tiltólisták. Az előbbiek hiányában akár fogyasztható volna némi égésgátló, ractopamin gyógyszermaradvány, és társai.
Szerkesztőség
2015.03.05.
Információszerzés gyanánt, érdekes lehet áttekinteni a listát, hogy mi minden egészségtelen, és kétes eredetű ételt sóznának az európaiak nyakára, ha nem lennének felügyelő szervezetek, és tiltólisták. Az előbbiek hiányában akár fogyasztható volna némi égésgátló, ractopamin gyógyszermaradvány, és társai.
Szerkesztőség
2015.03.04.
Nem kell megijedni a fokhagymától, erős illatát részben elveszíti, így bátran mehet emberek közé evés után, anélkül, hogy attól rettegne, fokhagymacsíkot húz maga után. Érdemes megkóstolni, mert különleges íz kompozíciót nyújt a dióval keverve!
Szerkesztőség
2015.03.03.
Egy amerikai gyümölcstermesztő cég kikísérletezett egy olyan almát, mely felszeletelés után nem barnul meg. A tengerentúlon a gyümi néhány éven belül már megvásárolhatóvá válik, ugyanis az Egyesült Államok Földművelésügyi Minisztériuma elfogadta az „Arctic Golden” névre keresztelt kérelmet, azaz zöld utat adott neki. De vajon miért nem barnul? Meglepő módón nem génmanipuláció áll a háttérben.
Szerkesztőség
2015.03.02.
Tényleg függőjévé válhatunk a búzának?