Hollywoodban hatalmas divat lett, itthon viszont hírből sem hallani róla. Pedig a makrobiotikus étrend egy csipetnyi filozófia, egy csipetnyi spiritualitás, és egy jó adag távol-keleti különcség, ami a hosszú élet,
Sokan inkább az édesítőszerekre esküszünk a cukor helyett, pedig nem minden esetben járunk jobban.
Összefüggést mutattak ki a vérben felhalmozódott mérgező anyagok, például a rovarirtószerekben, tapadásmentes edényekben és égésgátlókban lévő kemikáliák és a lisztérzékenység (cöliákia) fokozott kockázata között fiataloknál.
A kávé elkészítésének legegészségesebb módját kutatták fel a tudósok: a különböző módszerek és a szívroham, valamint halálozás közti kapcsolat vizsgálata során megállapították, hogy a szűrt kávé a legjobb az egészségnek.
A kávé elkészítésének legegészségesebb módját kutatták fel a tudósok: a különböző módszerek és a szívroham, valamint a halálozás közti kapcsolat vizsgálata során megállapították, hogy a szűrt kávé a legjobb az
Eldönteni a tea vagy kávé vitáját olyan, mint eldönteni, hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb. Mindkét forró ital rajongótábora saját választása a finomabb, jobb és egészségesebb, ám valójában
Míg az egyik isteni ízt ad bármely ételnek, melyhez hozzáadják, addig a másik gyakorlatilag halált is okozhat. A különbség a részletekben rejlik. Íme néhány, melyről biztosan megismered melyik, melyik.
Miért lesz a vaníliaaroma elképesztően finom a hódok szagmirigyének váladékától és hogy-hogy nem vesszük észre, hogy kenyerünkbe szőrt és hajat sütöttek, a húst pedig szén-monoxiddal kezelték? Az élelmiszeripar nagy kérdéseire
Igazán jól mutat bármely húsvéti menü desszertjeként, vagy előételeként a sonkás batyu. Elkészítése nem nehéz, és garantált vele a siker.
Ha egy gyümölcs, akkor ez képes megváltoztatni az életedet. Kíváncsi vagy, miért?
Az egészségtelen, túlságosan feldolgozott, túl sós, cukros, zsíros ételek fogyasztásáról, vagyis az úgynevezett nyugati étrendről egy kutatás megállapította, hogy károsíthatja a hippokampusz nevű agyi terület étvágyszabályozó, túlevést korlátozó funkcióját.
Egy friss kutatásból kiderült, hogy a Nemzetközi Űrállomáson termesztett leveles zöldségek ugyanolyan egészségesen fejlődnek, mintha a Földön termesztették volna őket.